Встановлені вимоги для закладів громадського харчування на період карантину

Головним державним санітарним лікарем України встановлені вимоги  щодо здійснення протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), які затверджені постановою від 30.12.2020 № 57 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID — 19) . Постанова ГДСЛ України від 02.056.2020 № 32 «Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID — 19) втратила чинність.

Відповідно до вказаної постанови організацію роботи та обслуговування в закладах громадського харчування необхідно здійснювати  відповідно до вимог санітарного законодавства, законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів і з урахуванням протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби  (COVID-19).

Ознайомитись з вимогами, визначеними постановою головного державного санітарного лікаря України від 30.12.2020 № 57 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби   (COVID — 19)  можливо на сайті Міністерства охорони здоров’я України.