Небезпеки літа: ботулізм

Фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області  03.06.2019  здійснено виступ на місцевому телебаченні медіа-групи  «Об’єктив» щодо профілактики захворювання на ботулізм серед населення. В ефірі були висвітлені питання щодо етіології захворювання на ботулізм, шляхи потрапляння збудника до харчових продуктів, які з них можуть стати небезпечними та як мають готуватися ці продукти влітку – і де їх купувати, щоб не стати жертвою смертельного захворювання. Всі ці питання з метою профілактики ботулізму серед населення були обговорені під час ефіру програми «Насправді» – начальником відділу безпечності харчових продуктів Валерієм Ситніковим та головним спеціалістом Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Оленою Гаєвою.

Повну версію програми можна подивитись за посиланням — https://www.objectiv.tv/2019/07/03/nebezpeki-lita-botulizm/.